2008. október 29., szerda

for the record

Éppen letörten matekelőadásra hajtottam, mikor megszólalt az mp3 lejátszómban az alant lévő szám. Gondolom a beérkezett fájlokból került rá, nem tudom már ki küldte, köszönet neki, feldobta a napom.


ja, a kiruccanás jó volt, de nem írtam egy sort sem róla. Na majd máskor!

2008. október 15., szerda

turnénapló

Na persze, jó is lenne. Nem megyek turnéra, csak valami hasonlóra. A szupermaratonon fogok dolgozni, ami abból áll, hogy egy kisbusszal korán reggel elindulunk valahonnan, elmegyünk valahova ott dolgozunk késő estig, kevés alvás és megyünk tovább. Ez csak nekem lehet érdekes, mert épp most olvasom a punk a plaptónt, és eléggé a hatása alatt vagyok. Ja és a plusz jó, hogy 24.én, éjjel érek haza, és 25.-én koncertünk lesz. Mivel többen leszünk, ezért senki sem veszi észre majd ha közben hallgatok zenét meg írogatok, szóval szerintem majd írok róla, meg teszek majd be képeket. (Pozsony elég jó hely) Van egy rakás lemez, amit az útra tartogatok, ott hallgatom majd először, az utazások közben. Szóval mivel itt ez punk blog vagy mi a szösz, próbálom belefűzni amennyire lehet.

ez meg egy zseniális videó a decline of the western civilization dokumentumfilből:

2008. október 11., szombat

meghaltam?

Nem, élek. Csak most éppen leköt egy csomó dolog (szerencsére). Közben olvasom a Punk a platónt, és azt kell mondjam nagyon jó. A barátnőmtől kaptam születésnapomra, tudta, hogy meg akarom venni. Készül a 2. fanzine is, van már pár interjú, lemezkritika, írások a fejemben. Koncertbeszámoló még nincs, egy bulin voltam, az is meghiusult végül a "punkok" meg a rendőrök miatt. (ezt tök jó érzés most így leírni a könyv olvasása mellett, bár persze közel sem volt olyan brutális mint abban)
...Remélem még ősszel kész leszek vele.
Egy kis izelítő a tartalomból:
interjúk: witch hunt, think again, this perfect nightmare, téveszme ...és még pár készülőben
kritikák: new dead project - this means everything, rise against - appeal to reason, dean dirg - raus, meg ha megjön végre a gyalázat cd-m akkor majd szerintem arról is írok. meg még ki tudja miről...
na egyelőre ennyi, remélem legközelebb már azzal jelentkezem, hogy kész a zine.