2009. július 18., szombat

Propagandhi - 09-07-16

Tegnap előtt végre eljutottam Propagandhi koncertre. a KA! bookingnak és a fucktothemusic-nak köszönhetően csak pestig kellett mennem érte. A koncert pont olyan volt mint vártam, de erről részletesebben később.
Először is arról, hogy szerencsére ők egy olyan banda, akiknek a 2009-es lemezüket is imádom. Meg úgy amugy is az egész zenéjükben mindig is a libabőrös részek fogtak meg, az új lemezen meg van ilyen jópár. Gondolok itt példáúl a Dear Coach's Corner végére, a Potempkin City Limitsre, Without Love.. szinte leírhatnám az egész tracklistet. a Human(e) Meat meg maga a csoda. Bár nem vagyok vega, kifogásokat sem keresek, hogy miért nem vagyok az, szóval valamennyire egyet is értek ezzek a dallal.
Simán befér a régi kedvenceim közé, mint pl. a Bringer of Greater Things, Today's Empires Tomorrow's Ashes vagy Life at Disconnect.
Szóval egy helyben állós, éneklős, libabőrös Propagandhi koncertet vizionáltam magam elé a koncert előtt és azt is kaptam. Bár a régi kedvenceim közül csak egy volt, mégis jól éreztem magam. Nem voltak valami sokan, amin én nem, a szervezők már annál jobban bánhattak. A meleg meg simán elviselhető volt egy sörrel. Nem akarom hosszan taglalni, összefoglalva: kurva jól éreztem magam.
Az előzenekarok közül csak a New Dead Projectet néztem meg, méltatlanul kevesen voltak bent rajtuk, szerintem fasza volt, az új szám a Long Story Short(?) meg nagyon állat.
Előtte meghallgattam Tes-t is, aranyos volt. Pár részeg punk azt hitte prosectura koncerten vannak, szegény lány próbálta kiküldeni őket, de nem értettek angolul (magyarul sem igazán).
Köszi a szervezőknek, még ilyet. Koncertek után még nyomtam egy dürer burgert, aztán lazát sétáltunk a nyugatiiig, majd a barátnőmnél aludtam. Lehetne minden nap ilyen.

Propaganhiék írtak egy rövid blogbejegyzést pestről:
"Last nights show in Erlangen was great. I had an excellent time! Today we are in Budapest Hungary! We love coming here to play! Our good buddy Balacz is helping with the show again tonight, and his band Chief Rebel Angel is playing as well. Last time we were here he was a little kid with sunglasses who had never kissed anyone before. Now he’s a full grown man! Ha ha..

Tommorrow we are off to Wien; or Vienna as it is known in the west! We will avenge ourselves in that city. Last time we did not play so good. Ha ha. This time you’d better watch out we will take no prisoners!!!!!

On with the show!!!!!!!!!!!!!"

http://propagandhi.com/2009/07/711/

valaki videót is csinált:


2009. július 13., hétfő

Plan Beer - s/t ep (2009)

Nem csinálok letöltő blogot, mert olyan kismillió létezik, de itt van a szaros zenekarom szaros 2009-es kislemeze ingyen:

http://www.sendspace.com/file/ogddqt
http://www.sendspace.com/file/ogddqt
http://www.sendspace.com/file/ogddqt

Töltsed!

http://www.myspace.com/planbeer